The Challenge

The Challenge

Un proiect educational care are doua obiective mari si late:

1) sa aratam tinerilor din jur ca o echipa de oameni “normali” pot face un lucru extraordinar daca exista vointa, pasiune si multa munca

2) strangem in jurul nostru tineri dornici de sport si miscare pe care sa sa ii ajutam, prin intermediul antrenamentelor la care se pot alatura, a sfaturilor legate de nutritie / alimentatie, sa isi indeplineasca ambitiile sportive personale.

Odata cu inceputul noului an am strans randurile in 3 (Ioana, Silviu, Paul) si am pornit motoarele unui Challenge cu talc. Toti 3 insurati, nu unul cu altul, dar clar cu ideea de miscare si mari iubitori de sport. Uitandu-ne in jur ne-am dat seama ca multi dintre prietenii nostri si pe deasupra o gramada de minti tinere, cu care lucram in diferite proiete de business sau personale, au abandonat ideea unei provocari marete in favoarea unor obiective mai pragmatice si aproape de zona lor de confort.

Asa s-a nascut ideea participarii la Challenge Barcelona – Maresme. Nu suntem nici primii si nici ultimii (speram) care iau in piept o astfel de provocare dar noi ne-am gandit sa o facem in cadrul unui proiect educational/inspirational numit “extrem de creativ” – The Challenge. In cifre, provocarea inseamna 3,8km inot, 180km bicicleta si 42km alergare puse cap la cap in cel mai provocator model de cursa de anduranta de o zi din lume. Pentru a ne alinia pregatiti la linia de start vom avea nevoie fiecare de ~ 500 de ore de antrenament … 1500 de ore pentru toata echipa.

www.thechallenge.ro


Partenerii noștri

  • partener liberinmiscare
  • partener liberinmiscare
  • partener liberinmiscare
  • partener liberinmiscare
  • partener liberinmiscare
  • partener liberinmiscare